U bent hier

Volvo Van Houdt Kempen en Van Houdt Mobility : 'Peter Van Asbroeck zet zich achter de grill'

Herentals | Kempen regio | Neteland
06.06.2019 - 14.32u
Door: Herman Gezelle

Zaterdag 15 en zondag 16 juni zetten Volvo Van Houdt Kempen en Van Houdt Mobility Suzuki de deuren wagenwijd open met een gastronomisch klasse-toetje. 'Op het menu staan uiteraard onze scherp geprijsde tweedehands Volvo's', zegt directeur Edwin Van Houdt.  'Het hele weekend geven we maar liefst 3 jaar garantie op een Selekt Volvo. Daarnaast zorgen we voor de nodige ambiance.'

Peter Van Asbroeck zet zich achter de grill

'Peter Van Asbroeck zet zich achter de grill. Dit telkens van 13u tot 16u, zaterdag en zondag. Hij geeft je Tips & Tricks over hoe je nu een dat stukje vlees prefect bakt. 

Wel vooraf HIER inschrijven. Je kan ook chatten.

Van Asbroeck is een bekende tv-figuur o.a. in Wittekerke, Het Swingpaleis, Thuis, Zone Stad, Help, mijn man is Klusser!, Schatten op zolder, De Huisdokter, Peter Kookt, Zie Je Wel en Bananasplit.

Peter is gepassioneerd door koken en sinds 2002 heeft hij een kookrubriek in het weekblad Dag Allemaal. Hij schreef 5 kookboeken. In 2003 maakte hij deel van het team rond Peter De Clercq dat wereldkampioen BBQ werd in Jamaica, waar hij verantwoordelijk was voor de randanimatie.

Coole VR-Box

'Tussen 10u en 14u kan je de coole VR-Box bezoeken. Hier neem je plaats in een simulator waar gevaarlijke verkeerssituaties worden nagebootst. Ervaar, leer en maak plezier. Een unieke beleving', besluit Edwin Van Houdt.

Relevante artikels

imageMeer nieuws

Sciensano waarschuwt voor impact van gewijzigde teststrategie op besmettingscijfers

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 30.10.2020 - 03.34u reading time3min

Sciensano heeft samen met UHasselt, een schatting gemaakt van het aantal besmettingen dat door het  gewijzigd testbeleid niet meer opgespoord wordt.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto