U bent hier

Volvo Van Houdt Kempen : ontdek de nieuwste modellen

Geel | Herentals | Kempen regio
21.06.2013 - 00.35u
Door: Herman Gezelle

Dit weekend 22 en 23 juni kan je de  Volvo modellen van de nieuwe generatie ontdekken bij Van Houdt Kempen in Herentals, Geel en Turnhout.  Een uitzonderlijke gelegenheid om ook de Volvo V60 de allereerste diesel Plug-In Hybrid te bewonderen : Volvo nóg zuiniger, nóg veiliger, nóg mooier. 

Directeur Edwin Van Houdt : 'Onze Van Houdt Group heeft donderdag in Priorij Corsendonk nog een geslaagde Fleet Workshop gehouden in samenwerking met o.a. Deloitte, Volvo Assurance en NaviTrace. Je zou aan iedereen die je graag ziet een Volvo moeten schenken.   Mensen die je koestert, die wens je het allerbeste toe, zoals een wagen waarin ze zich niet alleen veilig voelen, maar waarmee ze ook goed voor de dag komen. Een wagen die bovendien ook nog eens extra comfortabel rijdt en liefst uiterst brandstofefficiënt is. Maar waarom zou u uzelf niet zo’n geschenk gunnen? Iedereen is dit weekend hartelijk welkom bij een hapje en een drankje ', aldus een enthousiaste Edwin van Houdt.  Nnieuws / Ad.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto