Volvo Van Houdt Kempen sponsort Olympisch topruiter Dirk Demeersman met de superieure Volvo XC60 Rdesign.  Woensdagmiddag overhandigde Edwin Van Houdt, directeur van Volvo Van Houdt Kempen, officieel de sleutels aan deze sympathieke jumpingkampioen.    Edwin Van Houdt : ‘Dirk Demeersman  is een van de meest succesvolle Belgische springruiters met een uitgebreid internationaal palmares.  Dirk schitterde eind vorige maand nog met z’n team op de  2eplaats in de gerenommeerde Landenprijs van Aken.  Volvo Van Houdt wil de ruitersport en vooral Dirk sponseren en zo ons automerk associëren met deze succesvolle jumpingvirtuoos.’      Dirk Demeersman is erg fier op z'n Volvo XC60.

Dirk Demeersman : WK en  Olympische Spelen

Dirk Demeersman is één van de meest succesvolle Belgische ruiters binnen de internationale springsport. Maar bovenal is Dirk een 'selfmade' man die steeds hard werkt en een doel voor ogen houdt: altijd het hoogst mogelijke willen bereiken.  Dirk beschikt over het talent om paarden, volledig zelf, op te bouwen richting het hoogste niveau. Hij runt een manège in Tessenderlo.  Met uiteenlopende types van paarden, weet hij zich steeds een weg tot aan de top te banen.  Zijn erelijst is er een van vele Grote Prijzen en schitterende klasseringen met de Belgische equipe. Zijn meest in het oog springende en mooiste prestaties kwamen er met de macho hengst Clinton. Met Clinton werd hij onder meer 4e op de Olympische Spelen van Athene en eindigde hij 2e in de Grote Prijs van Aken.

XC60 R-Design met opvallend expressief front

De XC60 R-Design  heeft een unieke voorkant met een nieuwe, dynamische en expressieve neus. De frameloze Tech matzwarte grille is voorzien van hoogglanzend zwarte strepen, een diagonale Silk Metal-lijn en een verfijnd R-Design-embleem. De dagrijlichten op de uiterste hoeken versterken de lage, wegstrelende uitstraling.

Het sublieme design van de wielkasten vooraan benadrukt het sportieve aura van de wagen. Het afgeronde uiteinde van de voorbumper volgt de lijn van het dynamische Ixion –wiel van 20" op de XC60".  Achteraan wordt de unieke diffusor met aerodynamische vinnen geflankeerd door de ronde, hightech R-Design-uitlaatpijpen.  Foto's Guy Verellen / Dirk Demeersman/  HD-vid 1080p Erasmix EhB  / Nnieuws/AD.