Maandag is de Sint weer in het land, helaas is niet elke ouder in staat om mooie Sinterklaascadeaus te voorzien voor zijn/haar kinderen.

'Volvo Van Houdt Kempen zet zich al jaren regelmatig in voor de lokale gemeenschap en wilde ook nu met Sinterklaas haar steentje bijdragen', zegt Edwin Van Houdt, gedelegeerd bestuurder van de Volvo Van Houdt Groep.

'We hebben als Kempense familiebedrijf Moeder-Zorg vzw daarom vanmorgen een mooie lading educatief speelgoed gedoneerd, zodat ook kinderen uit hulpbehoevende gezinnen maandagochtend verrast kunnen worden met een mooi cadeautje in hun schoen.

Want elk kind verdient het om echt kind te kunnen zijn. Moeder-Zorg vzw is een vrijwilligersorganisatie die noodhulp verschaft aan moeders, (maar ook vaders) met baby's en peuters tot en met 7 jaar.

Ouders kunnen bij Moeder-Zorg terecht na doorverwijzing door erkende diensten zoals het OCMW of Kind & Gezin. De vzw biedt hulp in de vorm van babyvoeding, luiers, maar ook door het uitlenen van babymateriaal en het gratis ter beschikking stellen van kinderkleding en speelgoed.

Directrice Loes De Wolf van Moeder-Zorg vzw: "Moeder-Zorg vzw is zeer blij met alles wat ons geschonken wordt, hetzij ouder of nieuw materiaal.

Moeder-Zorg wordt niet gesubsidieerd en hangt volledig af van donatoren wat het materiaal en het financiële aspect betreft. Onze hartelijke dank aan Volvo Van Houdt Kempen & hun fijn team medewerkers voor de steun aan Moeder-Zorg.'

Foto NNieuws/ Amina Almakaeva.