De verkoop van de nieuwe Volvo XC40 'Car of the Year 2018' kent in heel Europa een enorm succes.  Ook in de Kempen.  Nog tot vanavond 17u kan je in primeur de Volvo XC40 komen ontdekken bij Volvo Van Houdt Kempen in Herentals, Geel en Turnhout.

'Onze eerste compacte SUV ooit werd aan de vooravond van het Autosalon van Genève namelijk uitgeroepen tot 'Car of The Year 2018', zegt Edwin Van Houdt, directeur van Volvo Van Houdt Kempen. 'Een jury van 60 autojournalisten uit liefst 23 landen bekroonde de Volvo XC40 met Europa's meest prestigieuze autoprijs.'

Gebouwd in Gent
'De XC40 heeft ook een puur Belgisch kantje, want dit nieuwe model wordt gebouwd in de Volvo Car Gent-fabriek', vervolgt Edwin Van Houdt.  'Daar rolde afgelopen voorjaar de miljoenste XC60 van de band, het populaire Volvo-lid dat nu zal worden vervangen door de nieuwe XC40 - de SUV.

De vraag naar de Volvo XC40 is overtreft alle verwachtingen : de productie wordt nog verhoogd om aan de massale vraag te kunnen voldoen.'

Nog tot zaterdag 31 maart (17u) kan je de Volvo XC40 in primeur komen ontdekken bij Volvo Van Houdt Kempen in Herentals, Geel en Turnhout.  Er staat een drankje en hapje voor je klaar. Een tof sales team onthult voor jou en je familie alle geheimen van de nieuwste dynamische Volvo XC40.  

Guy Verellen / NNieuws.