Ik Dien Tejatergroep uit Kasterlee, Tejater De Orchidee en Koninklijke Fanfare De Kempenzonen uit Tielen vallen met hun producties van 2011 in de prijzen.

Op maandag 12 maart om 20 uur worden de vrijwilligers van de drie cultuurverenigingen ontvangen op het gemeentehuis om de prijzen uitgereikt door de Vondelstichting in ontvangst te nemen.
 
De Vondelstichting looft jaarlijks een aanmoedigingsprijs uit aan het toneelgezelschap in de provincie Antwerpen dat op eigentijdse, creatieve en originele wijze bezig is met amateurtheater.
 
De afgevaardigden van de stichting verkozen Ik Dien Tejatergroep uit Kasterlee tot laureaat 2011 met de voorstelling ‘Jacques! Ça va? van Luk Stevens. De vereniging krijgt voor het groots muzikaal theaterspektakel met meer dan 60 acteurs en dansers een geldprijs van 2.500 euro en een kunstwerk.
 
Uitzonderlijk beloont de stichting ook een tweede gezelschap uit Kasterlee met een aanmoedigingspremie. Tejater de Orchidee en K.F. De Kempenzonen uit Tielen mogen voor de co-productie van Brassed Off een premie van 1.000 euro in ontvangst nemen.