Midden maart starten de nutsmaatschappijen met het verplaatsen en vernieuwen van de nutsleidingen in de Pastorijstraat, Gemeenteheistraat, Kerkplein en een gedeelte van de Kiezelweg.

Deze werken zijn een noodzakelijke voorbereiding op de eigenlijke herinrichtingswerken van 'Rauw in 't Nieuw'. Enkele dagen voor de start van de werken ontvangen de bewoners nog een melding van de nutsmaatschappijen in hun brievenbus.

Tijdens de voorbereidingswerken worden de bovengrondse kabels door de nutsmaatschappijen ondergronds gebracht en ook de waterleiding wordt vernieuwd. De werken zorgen mogelijk voor beperkte hinder. Ter hoogte van de werf zijn de opritten naar de woningen tijdelijk niet bruikbaar.

Timing herinrichtingswerken

We verwachten dat de aannemer half april definitief is aangesteld. In de loop van mei organiseren we een volgende bewonersvergadering om het verloop van de werkzaamheden van 'Rauw in 't Nieuw' toe te lichten. Ook de aannemer zal hierbij aanwezig zijn. Geïnteresseerden krijgen ruimschoots de kans om vragen te stellen. Tijdens deze vergadering bespreken we meteen ook de startdatum en de fasering van de werken.

Met 'Rauw in 't Nieuw' werken we samen aan een nieuw dorpsplein én een veilige schoolomgeving.

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 19, openbarewerken.admin@gemeentemol.be