De koepelorganisatie Ons verbouwde het voormalig postgebouw van Geel tot een werkplek van de toekomst. Haar regionale kantoren voor thuiszorg, kraamzorg, dienstencheques, opleiding en de vrouwenorganisatie KVLV vinden er onderdak.

In het stadscentrum komt een duurzaam en toegankelijk Ons-huis, waar warme zorg, dienstverlening, vorming en ontmoeting centraal staan.

In samenwerking met het architectenbureau AR-TE – MACOBO Engineers en met bouwfirma Beneens verrees in het gebouw van B-Post een toekomstgericht en uitnodigend kantoor met als kernelementen het welzijn van werknemer en bezoeker, duurzaamheid, warme sfeer, toegankelijkheid en nabijheid.

De regionale diensten van Landelijke Thuiszorg en Kraamzorg en van het dienstenchequebedrijf Puuur vinden er onderdak, samen met een gloednieuw opleidingscentrum voor verzorgenden en kantoren voor KVLV-medewerkers. Er is ook ontmoetingsruimte voorzien. De ligging in hartje stad is een groot pluspunt voor bezoekers en gebruikers van deze diensten.

Op een oppervlakte van 1300 m2 zullen de 80 medewerkers er zich snel thuis voelen. Het box in box-concept zorgt voor gezellige, innovatieve en geluidsarme werkplekken. De vele houtaccenten dragen bij tot een warme sfeer. De geothermische installatie, de koelplafonds en andere duurzame ingrepen maken van dit nieuwe Ons-huis een energiezuinig en toekomstgericht kantoor.