Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Vooruit Geel trekt met jonge, vernieuwde ploeg naar de kiezer'

Vooruit Geel

De Geelse Vooruitafdeling trekt op 13 oktober opnieuw zelfstandig naar de verkiezingen. 'De partij doet dat met een mix van vertrouwde gezichten en een heel aantal nieuwe enthousiaste krachten', klinkt het.   Iris Devos zal als nieuwkomer de lijst trekken.

'Vorig jaar al besliste de Geelse Vooruit afdeling om opnieuw zelfstandig en onder eigen naam naar de stembus te trekken bij de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar.  Intussen heeft de partij achter de schermen hard gewerkt en met veel mensen gesproken en is ze klaar om met een sterke mix van vernieuwing en ervaring de kiezer te overtuigen in oktober. Exponent van die vernieuwing is Iris Devos. De 32-jarige jonge moeder uit Elsum behaalde bij de federale verkiezingen in juni een mooi resultaat en kreeg als nieuwkomer meteen ook het volle vertrouwen van haar partij om de lijst te trekken op 13 oktober. “Het is voor mij een hele eer om zoveel vertrouwen te krijgen van ons partijbestuur. Ik ga er samen met onze nieuwe enthousiaste ploeg dan ook alles aan doen om in oktober een mooi resultaat te behalen en zo de stilstand ook in Geel te doorbreken”, aldus Iris Devos.

De Geelse socialisten maakten ook meteen een aantal andere plaatsen op hun lijst bekend. Zo zal de tweede plaats ingenomen worden door voormalig gemeenteraadslid Kristof Van Reusel (43) uit Zammel. Op 3 staat huidig gemeenteraadslid Elhasbia Zayou (37) uit Holven. De top 5 wordt vervolledigt met 2 enthousiaste jonge nieuwkomers. Stef Vannuffelen  (26) uit Winkelomheide staat op 4 en Veerle Verstraeten (25) uit Holven op 5. De lijst zal tenslotte geduwd worden door de ervaring van huidig gemeenteraadslid Noël Devos uit Elsum. De rest van de lijst, waarop nog heel wat nieuwe en jonge gezichten zullen terug te vinden zijn, zal samen met het programma in de volgende maanden bekend gemaakt worden.'

Vooruit Geel

Deel dit artikel