Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Vooruit Olen actief op elk niveau : Nationaal, Vlaams en Lokaal'

"Maarten Verstappen (39) en Andrea Kenzeler (36) zetten Olen op de kaart Federaal alsook Vlaams.

Ze zijn niet alleen familie van elkaar, schoonbroer en – zus , maar zijn ook beide lokaal actief in Olen. Maarten, als voorzitter sinds 2019, Andrea besloot in de zomer actief lid te worden bij Vooruit Olen om Maarten en Marc Hannes te steunen in hun sociale strijd.

Sinds 2020 heeft Andrea een zoon. "Je krijgt ineens een andere kijk op de wereld, op je eigen gemeente". Ook werkt ze al 14 jaar in de uitzendsector. "Ik hoor en zie veel in de sector. 2 jaar geleden schreef ik daarom al eens een mail naar de toenmalige Minister van Werk, deze bleef onbeantwoord."

Maarten is arbeider geweest bij DAF Trucks in Oevel tot hij 8 jaar geleden aan de opleiding maatschappelijk werk begon. Tijdens zijn studies heeft hij de switch gemaakt naar begeleider binnen het maatwerkbedrijf Lidwina. Momenteel is Maarten actief bij VDAB als wijk-werkbemiddelaar. Door op verschillende manieren in contact te komen met arbeid(ers) heeft hij een goede blik op wat mensen nodig hebben om gelukkig te zijn in hun maatschappijbeleving. Deze kennis wil hij inzetten om een al zorgzaam Olen nog verder te laten groeien. 

Samen willen ze Olen ook laten horen op hoger niveau. Maarten is 9de opvolger federaal en Andrea kandidate Vlaamse lijst #13 en ook lokaal nemen ze met Marc Hannes de top 3 in op de lokale lijst.

Werken moet lonen! Mensen hebben allemaal een vangnet nodig. Goed dat onze sociale rechten er zijn. Veel landen kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Echter mogen mensen niet vergeten dat hier ook plichten aan verbonden zijn. Samen met Vooruit willen wij hier op een sociale, solidaire en zorgzame manier voor strijden!"

Deel dit artikel