U bent hier

Voorzitter Els Van den Bossche : 'HC Artemis viert maar liefst 3 kampioenenploegen'

Herentals | Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Neteland
24.11.2019 - 19.02u
Door: Herman Gezelle

De populaire Herentalse Hockey Club Artemis vierde vanmiddag maar liefst 3 kampioenenploegen. Met de U9 Girls, de U14 Girls en de U19 Girls-1 waren het deze keer drie meisjesploegen die voor sportief succes zorgden.

Voorzitter Els Van den Bossche: "Een knappe prestatie van onze meisjes. Sportief gaat het goed met de club. We hebben een tiental ploegen in competitie.

Bij de twee jongste ploegjes wordt nog geen klassement opgemaakt. Dus met drie kampioenenploegen op acht doen we het bijzonder goed. Een dikke pluim voor alle coaches van onze technische staf."

'Club werkt onafgebroken aan oplossing infrastructuurprobleem'

De club werkt onafgebroken en hard verder aan een oplossing voor haar infrastructuurprobleem. Nu traint en speelt de club nog verspreid over een viertal locaties in Herentals en omgeving.

"Het veldhockey zit dankzij onze Red Lions en Red Panthers enorm in de lift, ook in Herentals. Maar we kunnen als club pas echt verder groeien wanneer we in Herentals een eigen stekje verwerven.

Er wordt nu hard verder gewerkt aan een concrete piste. We hopen daarin snel knopen te kunnen doorhakken zodat we vooruit kunnen met onze club," aldus nog een fiere Els Van den Bossche.

Bij veldhockey telt een kalenderjaar telkens 2 seizoenshelften met een eigen competitie. Aan het einde van elke seizoenshelft speelt één van de ploegen kampioen waarna in de volgende seizoenshelft een nieuwe competitie start. 

Foto boven : Voorzitter Els Van den Bossche HC Artemis interviewt Red Panther Emma Puvrez / archief Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto