In mei zetten Vorselaar en Grobbendonk hun lokale kunstenaars op verschillende manieren in de kijker. Een hele maand kan je genieten van een hoop creatief talent in Vorselaar, Bouwel en Grobbendonk: schilderkunst, beeld­houwen, keramiek, fotografie, grafiek, muziek, dans, ...

Raamexpo 1 tot 31 mei, doorlopend

Op meer dan 30 locaties stellen kunstenaars hun werken tentoon achter ramen en etalages of in hun voortuin. Op elke locatie vind je een korte voorstelling van de kunstenaar en zijn/haar werk.

Atelierroute 7 en 8 mei, van 11u tot 18u

Op 7 en 8 mei is er een Weekend van de Amateurkunsten. Heel wat kunstenaars stellen hun atelier of huis voor je open. Ook op verschillende publieke locaties zijn er verrassende tentoonstellingen te ontdekken. De fietsroute langsheen de kunstlocaties start in de trouwzaal van het Vorselaarse gemeentehuis (Markt 14).

Openingsfeest 6 mei, vanaf 19u30

Op 6 mei worden de deelnemende kunstenaars in de bloemetjes gezet tijdens een openingsfeest in EZ De Dreef te Vorselaar (Oostakker 1). Je bewondert er van iedere kunstenaar één werk.

De Harmonies van Vorselaar en Grobbendonk en Vorselaarse dansstudio AKademy zorgen voor sfeervolle optredens. Iedereen is welkom. Inkom is gratis, inclusief een drankje.