Vosselaar - VC Herentals 2 - 2Deze partij tegen het net naar eerste provinciale gepromoveerde Vosselaar mocht echt wel als een waardemeter beschouwd worden voor de troepen van Stef Verelst.Hij diende nog wel de diensten te missen van Gerd Heylen, Kristof Benijts, Dieter Van den Schoor en Timo D'Huyvetter.De thuisploeg startte vrij furieus maar toch was het Nathan Van Brantegem die na amper vijf minuutjes een open kans nipt over knalde.Vosselaar replikeerde eveneens met een schicht die over vloog. Bij momenten werd op het scherp van de snee gespeeld. Hans Laeremans en Brahim Hassounfi keken dan ook vrij snel tegen geel aan.Net voor het kwartier opende Davy Wagemans de score en even later zette Roel Hofmans gans onze verdediging op het verkeerde been, gelukkig zonder gevolg.Vosselaar verloor rond het half uur zijn ultra-snelle rechterflankspeler Mats Slegers.Eén minuut later kon Jonas Verbert een vrije trap van Lars Luyckx in doel werken en even later had doelman Sven Van de Waeter alle moeite om een poging van Van Brantegem te neutraliseren. Vosselaar had misschien meer balbezit in het eerste half uur, maar het laatste kwartier verliep duidelijk in ons voordeel.Vlak na de koffie moest Niel De Booij plat bij een vluchtschot van Filip Pelckmans. Twee minuten later dwong Vosselaar een hoekschop af en bij dat schot ketste de bal tegen de hiel van Thomas Wouters en mocht Niel De Booij de bal uit zijn netten halen.Amper vijf minuten later gaf Van Brantegem zijn zoveelste spurtles aan de thuisverdigers. Doelman Van de Waeter kon het schot in eerste instantie keren maar tegen de herneming van Nathan had hij helemaal geen verweer.In die tweede helft werd Dimi Van Ende na een kwartier gewisseld voor Samuel Vandecraen en Papa Sanou mocht op een kwartier van het einde Bram Janssens komen aflossen. De score wijzigde niet meer. Beide ploegen dwongen nog wat kansjes af, maar al bij al mocht deze puntendeling als een billijk resultaat bestempeld worden. Doelpunten:12' Wagemans 1 - 035' Verbert 1 - 149' Wouters (own) 2 - 155' Van Brantegem 2 - 2Verslag met dank aan Jos Flamand/VC Herentals