U bent hier

Vrij Arendonk - SKS Herentals 4-1 : thuisploeg efficiënter

Herentals | Kempen regio
04.03.2018 - 17.22u
Door: Herman Gezelle

SKS Herentals begon erg sterk aan de wedstrijd.  Dries Matthys tikte al na 2' de 0-1 binnen na een vrije trap van Van den Brande.  Na fouten in de verdediging van wit-blauw kon Arendonk snel de aansluitingstreffer scoren en verder uitlopen tot 3-1. Ook de ruststand.

Na de koffie kwam SKS vaker aan het venster kijken met een paar kansen.  Maar in de 65' viel het eindverdict : 4-1 na een vrije trap.

Lieven Verheyen SKS-coach : 'Het ging snel, 0-1 voor na 2 minuten, maar door foutjes hier en daar kwamen we spoedig 3-1 achter.  Na de rust kregen we zo'n 4 kansen maar dat afwerken bleef ook vandaag weer achter.  We moeten gewoon denken aan volgend seizoen.  De jongens hebben echt hun best gedaan.'

imageMeer nieuws

'Wandeling voor nabestaanden van een zelfdoding, vrienden en sympathisanten in de Kempen'

Kempen regio | Provincie Antwerpen 26.02.2020 - 16.42u reading time12min

Zondag 1 maart van 14u tot 17u organiseert Meerhout de eerste wandeling voor nabestaanden van een zelfdoding, vrienden en sympathisanten door in samenwerking met J.D. Consulting en de werkgroep Verder na Zelfdoding. (www.werkgroepverder.be)

De deelnemers vertrekken voor een wandeling van ongeveer 5 km aan de Bed & Breakfast 'Het Verloren Schaep', Molsebaan 115 2450 Meerhout. Rond 15.00 uur wordt er in 'de Belse bossen' een 'stil moment'georganiseerd. De deelname is gratis.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto