U bent hier

Vrijwilligers gezocht voor triagecentrum AZ Herentals

Herentals | Kempen regio
21.10.2020 - 20.48u
Door: Mark Jaspers

Met de stijgende coronacijfers wordt het ook opnieuw drukker in het triagecentrum en het callcenter in Herentals. Om het personeel extra te ondersteunen zijn we op zoek naar vrijwilligers die enkele uren per week kunnen inspringen om de centra te bemannen.

Kun je goed overweg met de computer, ben je vlot aan de telefoon en ga je graag om met mensen? Kun je je gedurende langere tijd en op regelmatige basis vrijmaken?

Geef je dan nu op als vrijwilliger voor het triagecentrum of het callcenter in Herentals - info@herentals.be 014-285050.

Vrijwilliger Fysiek Triagecentrum Middenkempen

Vrijwilligers in het Fysiek Triagecentrum Middenkempen (FTC) zorgen voor de administratieve verwerking van covid-testen: stalen inscannen en inlezen op computer, verzending, enz.

Je komt niet in direct contact met de patiënt. Het FTC bevindt zich in AZ Herentals, Nederrij 133 en is open op maandag, dinsdag en woensdag van 14 tot 18 uur en op donderdag en vrijdag van 13 tot 18 uur.

Vrijwilligers gezocht callcenter Triagecentrum

Vrijwilligers in het callcenter verwerken op een computer telefonische afspraken van patiënten. Het callcenter bevindt zich in het administratief centrum, Augustijnenlaan 30 in Herentals. Het callcenter is open op zaterdag en zondag van 8 tot 13 uur. (az)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto