Mannen vragen zich al eeuwen af wat vrouwen echt opwindt. Nu denken twee Amerikaanse wetenschappers, Ogi Ogas en Sai Gaddam, daar een pasklaar antwoord op gevonden te hebben.

In hun boek 'A Billion Wicked Ways' beschrijven ze wat werkt voor vrouwen en omgekeerd. Mannen hebben niet veel nodig om in de stemming te raken: vooral visuele factoren - zoals hun vrouw zien klaarkomen of porno kijken - zijn voldoende om hen naar hun hoogtepunt te loodsen.

Voor dames gaat deze vlieger niet op. Een vrouw wil zich namelijk sociaal verbonden voelen met haar bedpartner en verwacht dat de man haar apprecieert en trouw zal blijven. “Vrouwen denken als detectives”, stellen de wetenschappers. “Ze onderzoeken de man volledig en pas wanneer ze denken dat hij over voldoende kwaliteiten beschikt, krijgt hij aandacht.”

Daarnaast is het vooral de combinatie van bepaalde handelingen die haar intens laten genieten in de slaapkamer. “Het vrouwenbrein is net als de cockpit van een F-16. Als je weet welke knopjes je moet indrukken, vlieg je vlot naar je bestemming. Heb je er geen idee van, dan is de kans reëel dat je neerstort” klinkt het.

Bron : HetNieuwsblad.be