Je kan de live één-tv-verkiezingsuitzending meemaken in de Alfacam-studio's in Lint. Zeer gemakkelijk bereikbaar, op 75m van het station Kontich.

Je kan met je vereniging, club, collega's kandidaten, alle vrienden de live-uitzending beleven. 

Stuur meteen een mailtje naar joelle.tielemans@vrt.be  dan kan je er maandag nog bij zijn. Je kan ook bellen ThalsFM 014-704850.

Live-tv op één “niet tevreden stem terug”
Kijkt u geboeid uit naar de komende gemeenteraadsverkiezingen? Of wil u graag weten waar het precies om gaat in uw gemeente? Dan is dit ongetwijfeld iets voor u!

Kobe Ilsen en Ivan De Vadder nodigen u graag uit in het publiek van “niet tevreden stem terug”.

Een verkiezingsprogramma (tot en met 4 oktober) vol interessante reportages, scherpe debatten en boeiende gasten, over kwesties die ertoe doen in uw gemeente.

Op 7 oktober is er bovendien Het Groot Debat, waarin verschillende partijvoorzitters het tegen mekaar opnemen. En u kan dat live meemaken!

Maak uw keuze uit één van onderstaande uitzendingen en stuur een mailtje naar joelle.tielemans@vrt.be. Vermeld daarin uw naam, GSM-nummer en de namen van eventuele andere gasten die u meebrengt. U krijgt nadien een bevestigingsmail met een gedetailleerde uitnodiging.

“Niet tevreden stem terug” wordt uitgezonden vanuit de Eurocam-studio in Lint, op 75m van het station Kontich (Antwerpen-Brussel). Afspraak om 20u, op volgende data:

 

  • Donderdag 27 september
  • Maandag 1 oktober
  • Dinsdag 2 oktober
  • Woensdag 3 oktober
  • Donderdag 4 oktober.