Door de enquête in te vullen op www.gemeentemol.be/straatinhetviziermol werk je mee aan een winkelstraat op jouw maat! Het project 'Straat in het Vizier' zorgt voor een frisse wind in één winkelstraat in onze gemeente die tot 'conceptstreet' wordt uitgeroepen.

Voor Mol is dat de Statiestraat tot en met de Graaf de Broquevillestraat. Je kan de enquête nog tot eind februari invullen. Wat vind jij van onze conceptstreet?

Met het EFRO-project 'Straat in het vizier' wil de provincie Antwerpen nieuw leven blazen in de Kempense winkelstraten. De provincie werkt hiervoor samen met Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Mol en Hoogstraten.

Werk mee aan hét shoppingcentrum van de Kempen

Handelaars, eigenaars, bewoners, lokale overheid, provinciebestuur, middenveldorganisaties en externe experts gaan binnen de projectperiode van mei 2018 tot mei 2020 samen aan de slag. Zij zoeken naar een nieuwe en unieke identiteit voor de conceptstreet, rekening houdend met het specifieke karakter en wat er op dit moment leeft.

Ook jij kan meewerken! Vul de bevraging in en laat weten wat Mol voor jou uniek maakt én extra uitstraling kan geven. De enquête invullen duurt slechts enkele minuten.

Meer info:

>dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be

>www.straatinhetvizier.be