Laakdal begon het sterk aan de wedstrijd. Op het kwartier kon Gökbak doorzetten vanop rechts en flitste met een knal de 1-0 in de rechterhoek binnen.  SKS dreigde daarna even met een vrije trap centraal voor doel, maar Schenck besloot te zwak op doel.

Kenis scoorde iets later de 2-0 : de bal rolde traag over de doellijn. Na de 2-0 probeerde SKS het spel in handen te nemen, maar zonder enig gevolg. Van Den Brande probeerde met een afstandsschot.  Peeters kon net niet binnen tikken aan de 2e paal. Op slag van rust was er slechte pass in de verdediging van SKS en Kenis profiteerde er optimaal van. Hij lobte vanop 25m over doelman Maes : 3-0 bij de rust.

De bezoekers kwamen de 2e helft met meer aanvallende intenties op het veld. Dit gebrek aan concentratie werd echter meteen afgestraft door Convalle die op aangeven van Kenis de 4-0 maakte.

Herentals bleef nog op zoek maar een eerredder en dreigde even via Swolfs en Verlinden. 5 minuten voor tijd prikte echter Gökbak de forfaitscore op het bord zetten. Bijna maakte Convalle er nog 6-0 van, maar zijn schot strandde op de lat.

Eindstand : 5-0.  SKS blijft rode lantaarn met 0 punten.

Derde Provinciale C : klassement

St.-Dimpna - VC Poederlee 3-0
Wezel Sp. - Zwaneven 3-3
Vrij Arendonk - KFC Mol 3-4
Zandhoven - Balen 1-4
Noordstar - Kasterlee 1-1
Exc. Bouwel - Halle 5-2