Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Walk for Jason' nu zondag

'Walk for Jason' heeft nu zondag plaats. Op 10 maart wordt een inzamelingsactie gehouden bij Sport Vlaanderen in Herentals, georganiseerd door Bo, Inne, Sien, Elias, Zion en de ouders van Jason, Christophe Vervoort en Patricia Mauriën.

Kom en wandel met ons mee op de wandelroute van 3 of 5 kilometer en laat zien dat Jason er niet alleen voor staat. Na de wandeling kunnen jullie genieten van lekkernijen zoals hamburgers, warme chocomelk en snoepjes, terwijl we samen bijdragen aan Jason's behandeling en herstel.
(Je kan doorlopend starten met wandelen tussen 09:00 en 16:00).

Jullie steun en vrijgevigheid betekenen alles voor Jason en zijn gezin in deze moeilijke tijd. Laten we samen een verschil maken en Jason laten weten dat hij niet alleen is in zijn strijd tegen kanker.

Over Jason

'14 jaar geleden begon onze vriend Jason zijn moedige strijd tegen kanker. Het was een moeilijke reis die hij met ongelofelijke vastberadenheid heeft doorstaan. Na vele chemokuren om de ziekte te bestrijden, onderging Jason op 7 november 2023 een zeer zware operatie. Hierbij werd een stuk van zijn stemband en luchtklep volledig weggehaald en gereconstrueerd met een stuk uit zijn arm.

Na de operatie leek het erop dat Jason op weg was naar herstel. Echter, tijdens een controle werd een overblijfsel van slechts 3 mm van de tumor ontdekt. Dit maakte verdere behandeling noodzakelijk, en Jason heeft radiotherapie ondergaan om ook dit laatste restje kanker te bestrijden.

Ondanks deze uitdagende reis blijft Jason ongelooflijk moedig en vastberaden. Hij is een ware inspiratie voor ons allen.

Het is belangrijk op te merken dat Jason als gevolg van de operatie de rest van zijn leven problemen zal ondervinden met eten en drinken, waarbij hij zich regelmatig zal verslikken. Deze uitdagingen maken zijn reis des te zwaarder, maar zijn vastberadenheid blijft ongeëvenaard.

Jason ontvangt zijn behandeling door de kinderoncologieafdeling in Gasthuisberg, waar hij de best mogelijke zorg en ondersteuning krijgt.'Indien je er niet bij kan zijn, en je wilt toch graag steunen. Kan je altijd een bijdrage storten op rekeningnummer:

BE12 7350 4700 6992

 

Vorselaarsebaan 60, Herentals, België

Deel dit artikel