Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wandelen voor Maison Maurice

Maison

Na het succes van de laatste twee jaren waar telkens honderden wandelaars voor Maison Maurice afzakten naar Herentals en zo al heel wat geld in het laatje brachten voor het oprichten van een weeshuis.  Dit jaar volgen 3 verschillende wandelingen.

De uitvalsbasis ditmaal is de mooie Herentalse natuur op en rondom de Kempense heuvelrug.

De zussen Christel en Emilie Eeman dromen ervan hun eigen weeshuis te bouwen in het dorpje Kisangani, Congo. Ze stammen af van een Belgische vader en een Congolese moeder en wonen sinds hun zesde levensjaar in de Kempen, waar ze ook opgroeiden. Vorig jaar richten zij VZW Maison Maurice om zo via verschillende initiatieven geld in te zamelen om hun droom waar te maken.

Wandelen voor Maison Maurice wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Deze keer kunnen de wandelaars ook kiezen tussen een kleine (4 km), middelgrote (7,5 km) en grote wandeling (13,5 km). Tijdens de krokusvakantie op zaterdagen, zondagen en woensdag kom je ook onze stand tegen waar je even kan rusten en genieten van een hapje en een drankje.

 Voor maar 5 euro kan je een wandeling kopen op de webshop https://vzwmaisonmaurice.be/ Elke deelnemer ontvangt digitale,  printbare versie van de wandeling er is ook telkens een deelnameformulier toegevoegd voor de fotozoektocht. De wandelingen starten op zaterdag 18 februari en eindigen op zondag 26 februari. Al de opbrengsten gaan integraal naar vzw Maison Maurice.

Ook dit jaar zijn er leuke prijzen te winnen met de fotozoektocht en de winnaars zullen verwend worden met een bon van een Herentalse Horecazaak.'

Maison

Deel dit artikel