Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wandelen voor Maison Maurice in Congo

Wandelen voor Maison Maurice

Na het succes van de laatste drie jaren waar telkens honderden wandelaars voor Maison Maurice afzakten naar Herentals en zo al heel wat geld in het laatje brachten voor het oprichten van een weeshuis, pakken we dit jaar terug uit met 3 verschillende wandelingen.

De uitvalsbasis ditmaal is de mooie natuur van het Olens Broek en de Kempense Heuvelrug.

De zussen Christel en Emilie Eeman dromen ervan hun eigen weeshuis te bouwen in het dorpje Kisangani, Congo. Ze stammen af van een Belgische vader en een Congolese moeder en wonen sinds hun zesde levensjaar in de Kempen, waar ze ook opgroeiden. Drie jaar geleden richten zij VZW Maison Maurice op, om zo via verschillende initiatieven geld in te zamelen om hun droom waar te maken.

Wandelen voor Maison Maurice wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Deze keer kunnen de wandelaars ook kiezen tussen een kleine (5 km), middelgrote (10,2 km) en grote wandeling (20,5 km).

'Tijdens de krokusvakantie op zaterdagen, zondagen en woensdag kom je ook hun stand tegen waar je even kan rusten en genieten van een hapje en een drankje. Deze vind je terug op Heidehof in St-Jozef Olen (aan de overkant van zaal de Vrede). Los tijdens de wandeling de fotozoektocht op en kom te weten wat Maison Maurice de laatste jaren al verwezenlijkt hebben, onder meer door jullie steun.

Voor maar 5 euro kan je een wandeling kopen op de webshop https://vzwmaisonmaurice.be/ Elke deelnemer ontvangt een digitale,  printbare versie van de wandeling en er is ook telkens een deelnameformulier toegevoegd voor de fotozoektocht. De wandelingen starten op zaterdag 10 februari en eindigen op zondag 18 februari. Al de opbrengsten gaan integraal naar vzw Maison Maurice.

Ook dit jaar zijn er leuke prijzen te winnen met de fotozoektocht en de winnaars zullen verwend worden met een bon van een Herentalse of Olense Horecazaak.'

info@vzwmaisonmaurice.be

Avenue Boende, Kisangani, Congo-Kinshasa

Wandelen voor Maison Maurice

Deel dit artikel