CD&V Kasterlee hield via de digitale weg verkiezingen voor een nieuw bestuur.

'Afdelingsvoorzitster Rein Sobrie die de voorbije 3 jaren de lokale werking met nieuwe initiatieven versterkte, krijgt van de leden een nieuw mandaat', zegt Ward Kennes, burgemeester (CD&V).

'Dat is ook zo voor voorzitter van Vrouw & Maatschappij gemeenteraadsvoorzitter Bieke Van Ballaer.

Bij de jongeren neemt Elise Van den Borne het stokje over van Stef Van Gorp.  Elise is de geknipte persoon om jonge mensen warm te maken voor de lokale politiek.

Bij de senioren neemt gemeenteraadslid Erwin Loos het voorzitterschap op. Daarmee komt een jonge en dynamische senior aan het hoofd van dit netwerk.

Nationaal en provinciaal niveau

'Ook op nationaal en provinciaal niveau hield de partij interne verkiezingen. Daar kregen zowel burgemeester Ward Kennes als schepen Sumati Adriaensen het vertrouwen van de leden.

Ze zullen beiden zowel in de Nationale Partijraad als in de Provinciale Partijraad de lokale stem laten weerklinken. Daarnaast werd Sumati samen met Lieven Heurckmans uit Mol verkozen tot co–voorzitter voor Vrouw & Maatschappij Kempen.

Met deze ploeg zet CD&V Kasterlee op alle niveaus haar beste beentje voor. Al deze functies zijn een vorm van vrijwilligerswerk dat naast extra taken en verantwoordelijkheden ook heel wat mogelijkheden biedt voor ontmoeting en permanente vorming.

Foto v.l.n.r. seniorenvoorzitter E. Loos, afdelingsvoorzitter R. Sobrie, voorzitter JONG cd&v E. Van den Borne, nationaal partijraadslid S. Adriaensen, nationaal partijraadslid W. Kennes en voorzitter V&M B. Van Ballaer.