U bent hier

Ward Kennes nieuwe voorzitter Conferentie van Kempense burgemeesters

Kempen regio
08.05.2013 - 10.17u
Door: Herman Gezelle

Op de Conferentie van Kempense burgemeesters van afgelopen zaterdag   werd Ward Kennes, burgemeester van de gemeente Kasterlee, unaniem verkozen als de nieuwe voorzitter van de Conferentie van Kempense burgemeesters.

Ward Kennes werd burgemeester van de gemeente Kasterlee in 2005. Hij werd door de kiezer in dit ambt bevestigd in 2006 en 2012. In 2008 werd hij ook lid van het Vlaams parlement en in 2012 werd hij tevens lid van het Benelux-parlement. Daarnaast is hij ook nog voorzitter van de hulpverleningszone ‘Taxandria’.

Zowel vanuit zijn lokaal mandaat als door zijn activiteiten op Vlaams niveau wil Ward meewerken aan de Kempense streekontwikkeling. Hij vindt het belangrijk dat daarbij de gemeentebesturen, die dicht bij hun bevolking staan, een belangrijke stem hebben. Dat is dan ook de verklaring van zijn engagement voor de Conferentie van Kempense burgemeesters.

Ward Kennes: “Graag stel ik mij ten dienste van de collega-burgemeesters om van onze Conferentie ook in de toekomst een nuttig werkinstrument te maken, waar ideeën kunnen groeien, knelpunten kunnen besproken worden en in gezamenlijk overleg de belangen van de Kempense gemeenten en hun inwoners kunnen verdedigd worden.”  Foto archief / N.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto