Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Waterdoecentrum Hidrodoe Herentals beleefde topzomer

Hidrodoe

Het waterdoecentrum Hidrodoe in Herentals, beleefde een topzomer. Meer dan 20.000 bezoekers kwamen genieten, spelen, ontdekken, beleven in juli en augustus, de beste zomer sinds 2018.  De populariteit van Hidrodoe lag niet alleen aan het warme zomerweer.

Hilde De Laet, manager van Hidrodoe, legt uit: ‘Uiteraard zoeken mensen verkoeling bij warme temperaturen, en dan is de Blauwe Watertuin van Hidrodoe ideaal. De airconditioning in het binnengedeelte, bleek ook voor veel bezoekers een pluspunt. Maar dat alleen kan het succes niet verklaren. We merken echt dat (groot)ouders op zoek zijn gegaan naar een unieke daguitstap, waarbij de kinderen niet verloren lopen in de massa, en iets bijleren.’

Vooral na de twee afgelopen corona-jaren, is dit een opsteker voor het team. ‘Het geeft een geweldig goed gevoel om te zien dat zoveel families, groepen, vrienden Hidrodoe uitkozen voor een leuke vakantie-uitstap en dat ze zich super amuseerden.

De Corona-perikelen leken ver weg, het was weer zoals vroeger, heerlijk!’, vertelt Hilde De Laet enthousiast. Onlangs nog werd Hidrodoe genomineerd voor de Children in Museums Award van HandsOn!, een mooi compliment uit internationale hoek.’  

Hidrodoe vliegt na deze topzomer stevig het nieuwe schooljaar in.

‘Er staat heel wat op de planning waaronder een grote renovatie van de Watermaker en een wintereditie Hidrodoe. Bovendien bestaat Hidrodoe volgend jaar 20 jaar, dat moet gevierd worden. Stilstaan? Daar doen we in Hidrodoe niet aan mee!’, aldus de fiere manager.  Foto Hidrodoe.

Hidrodoe

Deel dit artikel