U bent hier

Waterstraat tussen Sas II en Lommel afgesloten vanaf 10 september

Mol
04.09.2018 - 15.50u
Door: Mark Jaspers

Vanaf 10 september is de Waterstraat tussen Sas II (Baileybrug) en de grens met Lommel (Blauwe Kei) afgesloten. Zowel automobilisten, fietsers en wandelaars volgen een omleiding langs Rauw. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werken afgerond op 19 oktober.

Tussen Sas II en de grens met Lommel ligt het jaagpad nog voor een deel in asfalt. Dit asfalt bevindt zich in slechte staat. Daarom vervangt het gemeentebestuur deze door betonplaten zoals het overige gedeelte van het wegdek.

Omleiding

Zowel wandelaars, fietsers en automobilisten kunnen tijdens de werken niet langs de Waterstraat. Een omleiding is voorzien langs de Blauwe Keidreef, de Kiezelweg en de Postelsesteenweg.

Planning onder voorbehoud van weersomstandigheden

Deze planning geldt onder voorbehoud van de weersomstandigheden. De aannemer doet er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken.

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 16, openbarewerken.admin@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Skyports, AZ Turnhout en Stad Turnhout sluiten overeenkomst voor medische transporten met drones

Turnhout regio 23.05.2019 - 09.36u reading time9min

In september start in AZ Turnhout een uniek proefproject om medische stalen en medicatie tussen de ziekenhuiscampussen te vervoeren met drones.

AZ Turnhout, Stad Turnhout en droneserviceprovider Skyports testen gezamenlijk een nieuwe logistieke dienst waarbij medische producten worden getransporteerd met drones.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto