U bent hier

Webshop Plantiful.be (Westerlo) wint SafeShops Award

Vlaanderen | Westerlo
09.03.2018 - 00.06u
Door: Herman Gezelle

Amper 6 maanden na de lancering van hun webshop voor vetplanten en cactussen, Plantiful.be, mogen Ellen Boeckx & Mathias Vissers uit Westerlo hun eerste award op zak steken.

Vandaag werden de Belgische SafeShops awards uitgereikt, een onafhankelijke verkiezing van de beste webshops in België, vergeleken op basis van kwalitatief onderzoek.

Plantiful.be mocht daar de "Brilliant Concept Award" in de categorie small in ontvangst nemen, en moest het daarbij afleggen tegen andere genomineerden zoals So Baggy, Worldline, Royal Boch, KinderenKoning, Kees Smit, .

"Je maakt enkel kans op een nominatie als je webshop volledig voldoet aan de regels, zowel qua wetgeving als veiligheid. De nominatie was dus sowieso al een erkenning dat we volledig volgens de regels van de kunst onze webshop uitbaten" aldus Mathias.

"Het fijne aan deze award is dat het geen populariteit stemming is tussen de verschillende kandidaten met een strijd om ter meeste stemmen, maar dat de uitreiking gebeurd op basis van een tevredenheidsonderzoek, gevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Enkel bij mensen die in het afgelopen jaar een bestelling hebben geplaatst op desbetreffende webshops" verduidelijkt Ellen.

En nu?
"We blijven keihard aan onze webwinkel werken, om stap voor stap elke dag te groeien in onze nichemarkt. Onze lijst met ideeën en ambities is nog lang, dus we weten nog wel wat doen" lacht Mathias.

De webshop is te vinden via www.plantiful.be. Wie online een bestelling plaatst kan de plantjes een paar dagen later thuis verwachten.

Meer informatie over de SafeShops Awards kan je terugvinden via http://safeshopsawards.be.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto