Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wechelse Whiskyclub 4e editie Wechels Whiskyfestival @PC Zandfluiter

Whiskyclub Wechel 2024

Zaterdag 23 maart organiseert de Wechelse Whiskyclub haar 4e editie van het Wechels Whiskyfestival. Ook deze keer vindt het event plaats in het PC De Zandfluiter in Wechelderzande.   Deze editie bouwt verder op het succes van de vorige edities door in te zetten op meer standhouders, meer whisky en meer gezelligheid.

Verwacht je aan een grote diversiteit aan bottelaars en handelaars. Elk gaat proberen zijn eigen smaken en voorkeuren te presenteren aan de bezoeker.  Als bezoeker wordt je verwelkomt met de cataloog van de aangeboden whisky’s. Daarna kan men rustig de standhouders bezoeken of plaatsnemen om in alle rust de cataloog door te nemen.

Ook de niet whisky liefhebber moet niet onderdoen want deze kan genieten van het Wechelse Whiskybier, lokaal gebrouwen en getest.  Voor de eerste keer kan je  ook cocktail en mocktails ontdekken. .

Buiten de dorstige wordt er natuurlijk ook aandacht gespendeerd aan de hongerige met een prachtige foodtruck. De toegang is zoals steeds gratis voor iedereen. Als whiskyproever koop je tokens en je proefglas zodat je direct van start kan gaan.'

 

Whiskyclub Wechel 2024

Whiskyclub Wechel 2024

Whiskyclub Wechel 2024

Whiskyclub Wechel 2024

Tulpenlaan 1, Wechelderzande, België

Whiskyclub Wechel 2024

Deel dit artikel