Joris Van Dingenen uit het Romeroplein 10/201in Herentals is de gelukkige winnaar van de Nnieuws ThalsFM-wedstrijd. Joris kan met z'n partner in brasserie De Repertoire van een gastronomisch diner gaan genieten.

Bij het behalen van de nationale onderscheiding van Belgische Horeca-Ambassadeur 2011-2012 gaven de laureaten Margo & Joris Wils (foto) van De Repertoire in samenwerking met Nnieuws ThalsFM een gastronomisch diner all in voor 2 personen weg.

Joris Van Dingenen & partner krijgen in deze klassezaak een 4-gangen menu naar keuze geserveerd : aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, wijnen en koffie inclusief.

De juiste antwoorden van de wedstrijd:

1) Geef de merknaam van de spectaculaire Spaanse houtskooloven die
de chef van De Repertoire voor grillgerechten in de keuken gebruikt ? Antwoord : Josper.

2) Hoeveel juiste antwoorden komen bij onze redactie binnen ?  Joris Van Dingenen benaderde het juiste aantal het dichtst : 362.

De juiste antwoorden kwamen vanuit heel Vlaanderen : van Donk tot Oudenaarde, van Hasselt tot Olen. Mooi is dat.

U kan een fotoverslag met Joris Van Dingenen in De Repertoire hier op Nnieuws binnenkort lezen.  Een radio-interview kan u op ThalsFM en Nnieuws beluisteren.

Blijf Nnieuws iedere dag lezen
Deze week geven we 10 vrijkaarten weg voor de 8e Wijnbeurs Van Eccelpoel op zondag 11 maart in Hotel Aldhem in Grobbendonk.  Inclusief degustatie van champagnes en de beste wijnen van Europa, met  passende hapjes.  Inkom €15.