Annick Verlinden uit de Korte Akker in Morkhoven wint de Scava-Multi-12 tafel Garlando van €229.  Uit maar liefst 1.056 juiste antwoorden voor de Kerstwedstrijd op Nnieuws trok een onschuldige kinderhand de familie Verlinden als winnaar. De mails kwamen uit heel Vlaanderen en Nederland.  Het juiste antwoord is : 22 voetbalspelers.  

Annick Verlinden en dochter Marie kwamen vrijdagnamiddag de prijs in ontvangst nemen bij Scava Grobbendonk uit handen van zaakvoerder Gwen Carsauw. 

Kerstman bij Scava

De Kerstman is ook bij Scava Grobbendonk langsgeweest.  Scava in Bouwelven 11 (langs Atealaan Klein Gent) biedt top-kwaliteitsspeelgoed voor binnen- en buiten.

Je kan er méér dan 10.000 knappe producten voor kids, sport en vrije tijd testen, bekijken, beleven. Ook voor de openbare sector, scholen en kinderdagverblijven. Het uitgebreide gamma heeft de EU-kwaliteitsnorm. 

Scava Grobbendonk : méér dan een webshop, ook ter plaatse testen en beleven

Zaakvoerder Gwen Carsauw uit Noorderwijk : 'Scava is het grootste demo-park in de verre regio en heeft zo'n 30 medewerkers in dienst.  We leveren met ons eigen wagenpark in heel de Benelux. Ik vind ook ons sociaal engagement tegenover enkele medewerkers erg belangrijk.  Zo ontwikkelde een team personen met een handicap zo'n 62 websites waarop je ons gamma in detail kan bekijken.

Scava had een groot aandeel in de toekenning van de Google eTown Award aan de gemeente Grobbendonk. Tegen begin april 2014 gaat ook ons outdoor Expercience Center hier open.  Er komen o.a. ook info-sessies voor trampoline.  Iedereen is welkom bij Scava om te komen ontdekken!', aldus Gwen Carsauw.