U bent hier

Wedstrijd Na Fir Bolg : 5 weekendtickets te winnen

Vorselaar
23.06.2015 - 23.33u
Door: Herman Gezelle

De ticketverkoop voor het folk-, en familiefestival Na Fir Bolg in Vorselaar loopt als een trein. Op 3, 4 en 5 juli staat Na Fir Bolg garant voor een topaffiche maar ook voor gratis camping voor de festivalgangers, gratis wc, gezond en ongezond eten, Westmalle en Guinness van 't vat, en een pak kinderanimatie.

Wedstrijd : NetelandNieuws geeft 5 weekendtickets weg

Mail het juiste antwoord met uw adres en naam naar redactie@nnieuws.be VOOR 28/6 om 23u. Prijsvraag : 'Geef de naam van het heerlijkste bier uit Dublin dat het meest uit de Na Fir Bolg-kranen zal vloeien?' (juiste schrijfwijze!).

Als je gewonnen hebt, krijg je een mail van ons. De tickets liggen klaar aan de kassa op uw naam en code 'NNieuws'. Succes!

Top affiche

Organisator Filip Van den Broeck : 'We gaan ons 21-jarig bestaan in goed gezelschap vieren, dat staat vast.

Op vrijdag maken Arbeid Adelt!, Boombal en The Scabs het mooie weer. Ook Firkin en Barefoot and shoes zijn er bij.

Op zaterdag zijn de bekendste namen De Mens, Fixkes, Het Zesde Metaal, Guido Belcanto en Koen de Graeve met zijn band De Post.

Op zondag openen we traditioneel met de Harmonie, gevolgd door Billie van de Kampioenen met zijn Planken. De grote kanonnen die dag luisteren naar namen zoals Laïs, Yevgueni en de Kleinkunstrockband met Hans de Booij en Dirk 'Luna Twist' Blanchart.'

Na Fir Bolg blijft een heus familiefestival met animatiemarktjes en onnavolgbare feel good sfeer.

Info programma en tickets: www.nafirbolg.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto