De ticketverkoop voor het folk-, en familiefestival Na Fir Bolg in Vorselaar loopt als een trein. Op 6, 7 en 8 juli staat Na Fir Bolg garant voor een topaffiche maar ook voor gratis camping voor de festivalgangers, gratis wc, gezond en ongezond eten, Westmalle en Guinness van 't vat, en een pak kinderanimatie.

Wedstrijd : NetelandNieuws geeft 5 weekendtickets weg (5x €70 kassa)

Prijsvraag : 'Geef de naam van het heerlijkste bier uit Dublin dat het meest uit de Na Fir Bolg-kranen zal vloeien?' (juiste schrijfwijze!).

Mail het juiste antwoord met uw adres en naam naar redactie@nnieuws.be VOOR 1/7 om 23u.

Als je gewonnen hebt, krijg je een mail van ons. Het weekendticket ligt klaar aan de guest-kassa op uw naam met code 'Nnieuws'. Succes!  De winnaars verschijnen op 2/7 op Nnieuws.

Top affiche

Organisator Filip Van den Broeck : 'Ook deze editie hebben we hard gewerkt om een topaffiche te presenteren.  De voorverkoop loopt als een trein.

- Vrijdag 6/7 : De Joenges - Isolde - Radio Guga - Maf - Ine - Wör - Narrengold - Maaike Ouboter en band.

- Zaterdag 7/7 : Eluveitie - Verdwaald - Fixkes - Among the saints - Losthighwayknigts - Rapalje - Pie p.klein - Douglas Firs - Rick de Leeuw - Yellow City

- Zondag 8/7 : De Kreuners - Harmonie - Reginald en de bosbeesten - Bram Desimpelaere - The Royal Hounds - Mumford Calling - Paddyhats - Frank Vander Linden solo - Ketnetband...

Na Fir Bolg blijft een puur familiefestival met animatiemarktjes en een onnavolgbare feel good sfeer.'

Info programma en tickets: www.nafirbolg.be

Foto's Arie de Kok/ archief /Nnieuws.