De ticketverkoop voor het REPLAY-festival op 26/4 in Herentals loopt als een trein.   NetelandNnieuws geeft 5 DUOTICKETS weg.  't Is Pasen, dus laat de eieren maar vallen.  Prijsvraag : 'Waar heeft het REPLAY-festival dit jaar plaats?'   Mail als de bliksem het juiste antwoord met vermelding van je adres VOOR 23/4 naar redactie@nnieuws.be.   Je krijgt een mail als je gewonnen hebt.  Het duo e-ticket ontvang je vooraf langs de REPLAY-organisatie.  Succes en vooral véél fun. 

Nnieuws stuurt festival-fun-fotograaf Bart Cluydts naar REPLAY.   Doe je zondag's kostuum al maar aan voor de foto op Nnieuws...

BOB bestuurder gratis met de BOB ticketformule

Het BOB-TicketPack of ook wel de BOB ticketformule stimuleert jongeren om met 5 per wagen te komen en een Bob te kiezen. Samen met communicatiebureau CLUB16 uit Herentals werkte het REPLAY-festival dit unieke BOB-ticketpack uit. Door het 4+1 principe krijgt de BOB bestuurder in deze een gratis ticket voor het festival alsook een parkingticket. 

Een ticketformule waarbij de jongeren opgeroepen worden om een BOB te kiezen als ze naar het festival komen. Een idee dat tevens de steun van het BIVV en minister Crevits kan genieten.

Een groep van 5 fans, onder wie een BOB, in één wagen doet volgens de organisatie 51,50 euro winst ten opzichte van 5 bezoekers zonder BOB die in twee wagens zouden komen.  Peter van deze actie is “Mark with a K”,  één van de meest populaire dj’s in België en bij uitbreiding ook in Europa. Hij wil als dj, maar ook als vader dit mooie nieuwe initiatief ten volle ondersteunen. Eerder speelde MWAK in 2013 in een uitverkochte show in de Lotto-arena in Antwerpen.

Danny Vermeijen Club 16 : 'Het Replayfestival op zaterdag 26 april van 12u tot 00u in het Netepark Herentals, is dit jaar aan zijn 3e editie toe. Met ruim 7.500 festivalgangers behoort dit Dance-festival meteen tot de betere dancefestivals in Vlaanderen. Ook op de editie van 2014 zitten kleppers als Headhunterz, Showtek en Mark with a K. In de dancewereld stuk voor stuk toppers met heel wat invloed op het doelpubliek van 16 tot 30 jaar in gans België en daarbuiten.

De voorverkoop loopt als een trein.  Bij 10.000 tickets hangen we het bordje SOLD OUT.

Nieuw is ook dat we een fietsvestiare met ticket organiseren.  Kom dus met je fiets en Replay zorgt dat je 2-wieler veilig gestald staat.  We hebben ook rekening gehouden met de werken op de Poederleeseweg.  Het verkeer gaat trouwens met ons moblliteitsplan vlot verlopen.

Tickets bestel je hier.

Op de foto v.l.n.r. dj MWAK, organisator Jelte Lambaerts en Danny Vermeijen Club 16, en archiefbeelden editie 2013 /  foto's Guy Verellen / Nnieuws.