Nnieuws geeft in samenwerking met Scava een waardevolle Sinterklaasprijs weg.  Wat is de minimumleeftijd om op een ponycycle te mogen rijden? 
Het antwoord kan je vinden in de kids afdeling op scava.be.  Mail het juiste antwoord met je adres voor 5/12 om 22u naar redactie@nnieuws.be. Je krijgt een mail als je gewonnen hebt.  Succes.

De Sint is in het land.  Duizenden brave kinderen samen met hun ouders en grootouders staan klaar om vanavond de Heilige man thuis te ontvangen.  De Sint is net ook bij Scava Grobbendonk langsgeweest.  Scava in Bouwelven 11 (langs Atealaan Klein Gent) biedt top-kwaliteitsspeelgoed voor binnen- en buiten.

Je kan er méér dan 10.000 knappe producten voor kids, sport en vrije tijd testen, bekijken, beleven. Ook voor de openbare sector, scholen en kinderdagverblijven. Het uitgebreide gamma heeft de EU-kwaliteitsnorm. 

Scava Grobbendonk : méér dan een webshop, ook ter plaatse testen en beleven

Zaakvoerder Gwen Carsauw uit Noorderwijk : 'Scava is het grootste demo-park in de verre regio en heeft zo'n 30 medewerkers in dienst.  We leveren met ons eigen wagenpark in heel de Benelux. Ik vind ook ons sociaal engagement tegenover enkele medewerkers erg belangrijk.  Zo ontwikkelde een team personen met een handicap zo'n 62 websites waarop je ons gamma in detail kan bekijken.
 
Scava had een groot aandeel in de toekenning van de Google eTown Award aan de gemeente Grobbendonk. Tegen begin april 2014 gaat ook ons outdoor Expercience Center hier open.  Er komen o.a. ook info-sessies voor trampoline.  Nu de feestdagen naderen breiden we onze werking nog uit.  Iedereen is welkom bij Scava om te komen ontdekken! Volgend weekend doen we nog een extra opendeur', aldus Gwen Carsauw.