U bent hier

Wedstrijd Sinterklaas : win een SCAVA Calzio Champion 300 voetbaldoel van €399

Grobbendonk | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
03.12.2015 - 23.29u
Door: Herman Gezelle

De Sint en de Pieten zijn in het land. Duizenden brave kinderen samen met hun ouders en grootouders staan klaar om de Heilige man thuis te ontvangen. De Sint is net ook bij Scava Grobbendonk langsgeweest. Scava in Bouwelven 11 (langs Atealaan Klein Gent) biedt top-kwaliteitsspeelgoed voor binnen- en buiten.

Tijd voor leuke wedstrijden de hele maand december met kwaliteitsprijzen. NNieuws geeft in samenwerking met Scava tot Nieuwjaar waardevolle prijzen weg.

Blijf NNieuws lezen, iedere dag.

Speciaal voor de 1.000- sportieve voetbalfans onder de N-lezers koos Scava een heel populaire prijs.

Wedstrijd :  win 1 x Calzio Champion 300 voetbaldoel ter waarde van €399.
Vraag : Onder welke rubriek staat dit voetbaldoel op de website van Scava?

Het antwoord kan je vinden in de kids afdeling op scava.be. Mail het juiste antwoord met je adres voor 5/12 voor 13u naar redactie@nnieuws.be. Je krijgt een mail als je gewonnen hebt. Succes. 

Bij Scava kan je méér dan 10.000 knappe producten voor kids, sport en vrije tijd testen, bekijken, beleven. Ook items de openbare sector, scholen en kinderdagverblijven. Het uitgebreide gamma heeft de EU-kwaliteitsnorm.

Scava Grobbendonk : méér dan een webshop, ook ter plaatse testen en beleven

Zaakvoerder Gwen Carsauw uit Noorderwijk : 'Scava is het grootste demo-park in de verre regio en heeft zo'n 30 medewerkers in dienst. We leveren met ons eigen wagenpark in heel de Benelux. Ik vind ook ons sociaal engagement tegenover enkele medewerkers erg belangrijk. Zo ontwikkelde een team personen met een handicap zo'n 62 websites waarop je ons gamma in detail kan bekijken.

Scava had een groot aandeel in de toekenning van de Google eTown Award aan de gemeente Grobbendonk.  Bezoek ook ons outdoor Expercience Center.  Nu de feestdagen naderen breiden we onze werking nog uit. Iedereen is welkom bij Scava om te komen ontdekken! Volgend weekend doen we nog een extra opendeur', besluit Gwen Carsauw.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto