16 februari is dikke truiendag. Speciaal voor deze gelegenheid nodigde Hidrodoe  Johan Lambrechts uit om een lezing te geven over één van de koudste plaatsen op deze wereld. Antarctica of de Zuidpool.  Nnieuws geeft 5 duotickets weg :  wedstrijdvraag: 'Leven pinguins op de Zuidpool of op de Noordpool? Mail het juiste antwoord met je adres naar redactie@nnieuws.be -- de tickets liggen klaar op uw naam aan de kassa van Hidrodoe.

Wat mag je verwachten?

  • interessante weetjes
  • boeiende verhalen
  • veel beeldmateriaal
  • en een heleboel interactie
  • ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen
  • en dit alles op maat van kinderen, en hun ouders natuurlijk

Wie is Johan Lambrechts?

Johan Lambrechts (°1967) werkte jarenlang voor televisie. Nu schrijft hij reisboeken en is een veelgevraagde spreker. Zijn werk is vertaald in het Frans en het Duits. In 2003 zette hij als een van de eerste Belgische reisjournalisten voet op het Zuidpoolcontinent. Hierover schreef hij later de boeken De eerste winter op de zuidpool (2007) en Antarctica (2009). Zo treedt hij in de voetsporen van Adrien de Gerlache, de Belg die de eerste expeditie die overwinterde op Antarctica leidde.

Mis deze interactieve lezing voor het hele gezin niet. Wil je zeker zijn dat je erbij kan zijn, reserveer dan nu alvast je zitje. Mail je naam + aantal aanwezige personen. De plaatsen zijn beperkt.

Praktisch

Waar: Hidrodoe
Wanneer: 16 februari om 14.00 uur
Prijs: inbegrepen in je toegangsticket
Reserveren: via mail info@hidrodoe.be