Van 26 april tot en met 4 mei zijn er in Herentals heel wat activiteiten in het kader van de Wee van de Amateurkunsten. Onder de naam Muziekmozaïek slaan een aantal Herentalse cultuurverenigingen en artiesten de handen in elkaar om een vijfdaags programma vol culltuur aan te bieden.

Muziek en woord

Muziekmozaïek begint op zondag 28 april om 15 uur in de foyer van cc 't Schaliken met een namiddag vol theater, humor, muziek en poëzie. Op het podium staan de muzikanten en podiumartiesten van het Sint-Jozefscollege, Music Band Avanti, Kreutzfeld Verein en Kollectief Maksimaal. Het wordt een marathonvoorstelling van meer dan drie uur. Gelukkig is tussendoor de bar regelmatig open. Aanvang: 15 uur.

 

 leven. Er is een plek waar ze verboren zitten, 14 onbeminde kinderen tussen vele anderen. Ergen waar de tijd geen vat op hen heeft en waar ze onbeschreven en ongeschonden zijj, maar de tijd trekt en sleurt.

Plaats: Kamertheaterzaal 't Hof

Data: zaterdag 27/4 om 19.30u en zondag 28/4 om 15 u en 19.30u. Ticekts: 8 euro, 7 euro met vermindering (-26 jaar, + 55 jaar, groepen 10 personen). Tickets te bestellen via cc 't Schaliken, Grote Markt 35 te Herentals, tel. 014-28 51 30.