U bent hier

Week van de Zorg in WZC De Notelaar

Olen
12.03.2019 - 01.30u
Door: Herman Gezelle

Nog tot woensdag zet woonzorgcentrum De Notelaar in Olen de deuren open in het kader van de Week van de Zorg. De volwassen bezoekers krijgen heerlijke taart en koffie, de kinderen kunnen hun energie kwijt op het springkasteel.

Springkasteel

In samenwerking met de Chiro van Onze-Lieve-Vrouw-Olen staat er voor de kids een springkasteel, kindergrime en een clown.

Geïnteresseerden kunnen zich in een simulatiepak inleven in de wereld van slechtzienden of iemand met evenwichtsstoornissen. Op speelse wijze kan je kennismaken wat een beleef-tv met je doet. De grote mobiele belevingstafel biedt ondersteuning bij zinvolle activiteiten voor onder andere mensen met dementie.

Koffie met taart

Tussen 15 uur en 15.30 uur krijgen de bezoekers een koffie met taart aangeboden.  Ook op dinsdag en woensdag staan er tal van activiteiten op het programma o.a. initiatie Linedance en een sociaal restaurant, in samenwerking met lokaal dienstencentrum Komie Geire.

Op woensdag gaan onder begeleiding van de Olense Kunstkring, OK 2000, een 20-tal kinderen creatief aan de slag met het thema 'Zorgen voor vanuit een kinderoog'. De jonge kunstenaars worden nadien verwend met lekkere pannenkoeken. (pp-lm)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto