U bent hier

Week werken op Paul Van Roosbroecklaan/Boudewijnlaan (N15) in Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg
06.03.2019 - 18.33u
Door: Mark Jaspers

Tijdens de week van maandag 11 maart voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderhoudswerken uit aan het wegdek van de Paul Van Roosbroecklaan/Boudewijnlaan (N15) in Heist-op-den-Berg.

Op de Paul Van Roosbroecklaan wordt de bovenste laag asfalt vernieuwd en op de Boudewijnlaan wordt een betonplaat hersteld. Het verkeer volgt tijdens de werken een lokale omleiding.

Onderhoudswerken aan rijweg

Op de Paul Van Roosbroecklaan wordt de bovenste laag asfalt van de rijweg vernieuwd tussen het kruispunt met de Bossestraat en de rotonde met de Lostraat (inclusief). Aan het kruispunt met de Bossestraat wordt langs de kant van de werfzone ook de fiets- en voetgangersoversteek in klinkers vervangen door asfalt om het fietscomfort te verbeteren.

Deze werken starten op maandag 11 maart en zullen drie dagen duren. Daarnaast wordt op de Boudewijnlaan tussen het kruispunt Bossestraat en de brug ter hoogte van het station een betonnen plaat hersteld. Deze werken starten eveneens vanaf maandag, maar duren tot en met vrijdag omdat het nieuwe beton tijd nodig heeft om uit te harden.

Omleidingen voor gemotoriseerd verkeer

Tijdens de werken is de N15 in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Op maandag 11 en dinsdag 12 maart loopt de omleiding via Mechelbaan, Liersesteenweg en Mechelsesteenweg.

Vanaf woensdag 13 maart tot en met vrijdag 15 maart loopt de omleiding via Lostraat, Liersesteenweg, Mechelsesteenweg.

Op de Boudewijnlaan blijft plaatselijk verkeer mogelijk in één richting, namelijk van het station richting het kruispunt met de Frans Coeckelbergsstraat. De Frans Coeckelbergsstraat en de Bossestraat alsook het kruispunt blijven tijdens de werken open voor alle verkeer.
Fietsers en voetgangers behouden tijdens de werken steeds doorgang.

Weersgevoelig
De werken zijn weersgevoelig. In geval van ongunstige weersomstandigheden kan de huidige planning nog wijzigen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto