Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Weekend van de Klant en herfstshopping in centrum Herentals

Braderij

Dit weekend kleuren de Herentalse winkelstraten 'vrolijk EU-blauw'. De winkels rollen tijdens deze Herfstshopping de blauwe loper voor u uit en hullen zich in de kleuren en tradities van de verschillende Europese landen. Het is Weekend van de Klant.

Heel het weekend zijn er tal van plezante activiteiten die bol staan van Europa. In de Zandstraat showen de handelaars op zaterdag- en zondagnamiddag hun collectie op vier catwalks. U kan ook deelnemen aan een Europa-fotozoektocht langs de winkelstraten en een leuke prijs winnen.

Voor de kinderen zijn er een paardenmolen en een ballenkraam en onder de stertent op de Grote Markt kunnen ze knutselen, kleuren, puzzelen en lezen. Met het Rad van Europa kunnen ook zij leuke prijzen winnen.

Op zaterdagnamiddag laat Tiktokker Elias Verwilt u in video kennismaken met Europese projecten. Of laat u in EU-outfit fotograferen door een polaroidfotograaf. Misschien komt u Mister Europe wel tegen.

Op zondagnamiddag zorgen L&M Band en volksdansgroep Die Spelewei voor het extra vleugje muzikale sfeer. Ook de Vendelzwaaiers zijn zondag van de partij.'  Foto archief : Zandstraat vol nostalgie met nog het Gildenhuis, Blokker ed. / foto Johan Temmerman/NNieuws

Braderij

Deel dit artikel