Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Weet jij wat er aan de andere kant van de wereld gebeurt?

Voetbal Beerschot - VC Herentals

Nu de media in de wereld zo toegankelijk is geworden komt er steeds meer op het nieuws en worden er steeds beelden van rampen. Ook van mooie dingen worden beelden gedeeld op verschillende media platformen.

'Het is steeds makkelijker om op de hoogte te blijven van al het nieuws in de wereld. Ondanks dat al het nieuws heel toegankelijk is voor iedereen houdt niet iedereen dit bij, dit kan komen omdat mensen hier gewoon niet in geïnteresseerd zijn of dat mensen hier geen tijd voor maken. Persoonlijk vind ik het altijd fijn om een idee te hebben van wat er gaande is in de wereld. Ik hoef echt niet alles te weten wat er aan de andere kant van de wereld gebeurt.

Wel vind ik het fijn om een idee te hebben van milieu rampen of oorlogen die zich verder ontwikkelen. Dit kan direct of indirect invloed hebben op mijn leven.'

Lokaal nieuws

'Nu hebben we het over nieuws van aan de andere kant van de wereld maar we hebben ook enorm veel nieuws hier in ons eigen landje. Het nieuws in België en Nederland is al snel een gespreksonderwerp voor mensen tijdens hun pauze of aan de eettafel met hun familie.

Je kent het wel, het gevoel dat je iets gemist hebt en niet helemaal mee kunt praten met wat er allemaal besproken wordt. Mensen om je heen geven hun mening maar jij hebt eigenlijk geen idee waar het over gaat. Dat is ook niet zo gek. Je kunt niet altijd al het nieuws meekrijgen.

Maar door dit handige platform hoef je niks meer te missen. Je kunt in een korte tijd alles te weten komen over het lokale nieuws maar ook het nieuws van buitenaf. Op de website kun jij een account maken, op dit account kun jij instellen wat je wel en niet wilt zien.

Wanneer je hierna de website opent zie jij alleen nieuwskoppen die binnen jouw filters vallen. Zo hoef jij dus niks meer te missen en ben je niet veel tijd kwijt aan het scrollen door de nieuwskoppen.

Nieuws onderwerpen

In het nieuws komt bijna alles wel eens te woord. Of het nu om sporten gaat of financieel vlak. De huizenmarkt of nieuwe banen, politieke verschuivingen en nieuwe regels in het land. Alles komt ter sprake in het nieuws. Maar niet alles spreekt jou aan, door je filters goed in te stellen en je meldingen aan te zetten krijg jij gelijk een melding wanneer er iets gebeurt is dat jou interesseert.

Je zit bijvoorbeeld te wedden op voetbal en je krijgt een melding dat er een speler uitvalt voor de wedstrijd volgende week. Dan kun jij deze informatie gelijk gebruiken voor jouw wedje. Door je meldingen aan te hebben staan ben jij altijd up to date met het laatste nieuws en mis je niks meer. Je kunt nu gezellig met je collega’s of met je familie aan de eettafel meepraten en jouw mening delen.

Lezers mening

Dit platform vind de mening van de lezer belangrijk en vraagt daarom aan de lezers hun mening achter te laten op het platform zodat ze hier aan kunnen werken. Daarnaast vragen ze regelmatig welke onderwerpen jij graag terug ziet op het platform. Welke onderwerpen jij meer informatie over wilt om helemaal bij te blijven.

Wanneer jij een account hebt zul je deze vraag automatisch ontvangen. Heb je geen account kun je altijd een mailtje sturen naar het mailadres van de website. Deze wordt dan in behandeling genomen en wellicht iets mee gedaan.

Wanneer de website er iets mee doet krijg je altijd reactie op jouw mail om je te informeren dat je het nu terug kunt vinden op de website.'  Foto : voetbal  Beerschot-VC Herentals / archief NNieuws.

Voetbal Beerschot - VC Herentals

Deel dit artikel