U bent hier

Wegenwerken N153 Poederleeseweg/Herentalsesteenweg : aanpassing planning november

Herentals | Kempen regio | Lille
13.11.2013 - 16.52u
Door: Herman Gezelle

Op de huidige werfzone op de Poederleeseweg werden stroken met leemgrond aangetroffen die uitgegraven moesten worden en voorzien van een extra onderfundering.  Vandaar de noodzaak aan een bijgestelde planning :

Week 12-15 november

Deze week wordt nog verdergewerkt aan de 'basis' (eerste laag steenslag,....), worden de rioolkolken geplaatst en wordt er verder gewerkt aan de brug over de Aa.

Week 18-22 november

Volgende week wordt de glijbekisting geplaatst (boorden), een 2e laag steenslag en de onderlaag asfalt (geheel of gedeeltelijk).  Voorts wordt de verlichting op het kruispunt van Sassenhout (Willems) aangesloten en worden op het kruispunt de verharde gedeeltes naast de rijweg afgewerkt met zogenaamd printbeton.

Week 25-29 november

In de laatste week van november wordt, indien nodig, de onderlaag asfalt verder afgewerkt.  Ook zal het kruispunt van Sassenhout in de loop van de week in gebruik worden genomen.

Tenslotte hoopt de aannemer einde november ook de toplaag asfalt te leggen, onmiddelijk gevolgd door het aanbrengen van de belijning op het wegdek.  Hier moet wel aangegeven worden dat deze laatste stap zeer afhankelijk is van het weer (niet enkel neerslag, maar ook de temperatuur).

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto