Kledingzaak Wellens Men uit Herentals heeft een nieuwe website. Wellensmen.be is een creatie van Intracto digital agency in samenwerking met DMD studio. 

De online verkoop van kleding zit de laatste jaren in de lift. Websites rond mode evolueren pijlsnel. De markt wordt gedomineerd door grote internationale spelers, maar de lokale gevestigde waarden springen mee op de kar en bieden nu ook de mogelijkheid om van in de woonkamer nieuwe kledij te kopen en – soms met een aanzienlijke snelheid – aan de deur te laten afleveren.

Online winkels zijn ondertussen onmisbaar geworden. Het nieuwe webplatform van Wellens Men is dan ook een logisch gevolg van die trend.

MODERN PLATFORM

De website werd voorzien van een volledige webshop met een geavanceerd, maar gebruiksvriendelijk, filtersysteem. Zo kunnen bezoekers in het grote aanbod hun ideaal kledingstuk vinden. De website werd gebouwd in Drupal Commerce, wat zorgt voor optimale stabiliteit en uitbreidbaarheid. Door sociale media zoals Instagram en Facebook slim in te zetten krijgen bezoekers meer zicht in de wereld van Wellens. En via professionele hoge-resolutie productfotografie kunnen potentiële kopers hun kledingstuk ook online tot in de details bekijken en met een gerust hart bestellen.

SLIM ONTWERP

In de wereld van vandaag surft bijna dertig procent van de mensen via smartphone of tablet. Daarom werd er door Intracto voldoende aandacht besteed aan de mobielvriendelijkheid van de website. De responsive lay-out zorgt ervoor dat de klant op gelijk welke schermgrootte een mooi geheel te zien krijgt en altijd snel en gemakkelijk kan navigeren.