U bent hier

Wellnesscentrum Hezemeer blijft groeien : uitbreiding met 3 extra troeven op 3,41 ha

Kempen regio | Vlaanderen
20.05.2015 - 14.57u
Door: Herman Gezelle

De succes-story van Hezemeer blijft duren.  Vandaag betekende een historische dag in de 20 jaar opvallende groeigeschiedenis van Hezemeer.  De 100-en klanten konden de hele dag genieten van de feestelijke ingebruikname van de splinternieuwe zoutsteensauna, het koud siliciumbad en de ruime zomertuin. Hezemeer zorgt hiermee voor nóg meer sauna's, nóg meer water, nóg meer tuin.  De praktische oppervlakte ging van 11.000 m2 naar maar liefst 34.177 m2 (3,41 ha).

Een terecht fiere Michel Peeters, vennoot-manager : 'In 2014 hielden we onder onze klanten een enquête rond het thema 'Wat verlang je extra in Hezemeer?'  Uit de 100-en inzendingen hebben we ondertussen 20 projecten uitgevoerd.  Vandaag hebben we de top 3 gerealiseerd.  

De unieke zoutsteensauna bevat 7 ton zoutsteen uit de Himalaya en vult de lucht met jodium.  Dat is bijzonder heilzaam voor luchtwegen en helend bij huidaandoeningen. Met 60°C en comfortabele kussens is dit een aangename en ontspannende sauna.  De kussens zijn 100% waterafstotend en hygiënisch en dus conform de Vlaremwetgeving.' 

Koud siliciumbad
Michel Peeters : 'Een saunarondje zonder afkoelen? Geen denken aan. Koel water na de warmtefase is de meest efficiënte afkoelingsmethode. Daarom gunnen wij de echte saunabezoeker een totaal nieuw concept. Wij combineerden de organische vorm en beplanting van een zwemvijver met het comfort van een zwembad.  Een realisatie van Wim Verrezen Tuinarchitectuur uit Westerlo.  Hier afkoelen, zwemmen, zonnen op de banken of wandelen langs het geïntegreerde voetenpad is pure luxe.

De extra ruime zomertuin, vlak naast de zoutsteensauna, wil onze klanten nog meer rust bieden in de groene natuur.  Middden juni van volgend jaar openen we onze volledig nieuwe en ruimere horeca-infrastructuur',  onderstreept Peeters.

20 jaar Hezemeergeschiedenis 

Samen met Michel Peeters, vennoot/manager, namen 3 nieuwe vennoten van Hezemeer,  Dirk Van Genechten (sportarts bij KVC Westerlo), Pol Colpaert en Herman Van Thielen het initiatief om 20 jaar Hezemeergeschiedenis met veel elan te vieren.

Klanten feesten sinds december 2014 een jaar lang mee dankzij promoties, acties en evenementen. Een wedstrijd belooft duizenden verrassingen en 5 bijzondere prijzen: een jaarkaart van Hezemeer, een saunacabine, een whirlpool (HotSpring), een Volvo V40 en een zwembad full option.

Winnaars van deze hoofdprijzen worden bekend gemaakt op 12 december 2015 tijdens het slotfeest in Hezemeer.   Klanten blijven op de hoogte van deze ambitieuze viering via de Hezemeerkrant en NNieuws.

Op de foto : Michel Peeters, vennoot/manager, met vennoten Dirk Van Genechten, Pol Colpaert en Herman Van Thielen, samen met Wim Verrezen / beelden Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto