Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wendy Overbeeke (GiB) volgt Fatima De Smedt op als raadslid

GiB Grobbendonk

Op de zitting van vanavond nam Fatima De Smedt (GiB) afscheid van de Grobbendonkse gemeenteraad. Ze wenst meer tijd voor haar gezin vrij te maken. Haar opvolger, Wendy Overbeecke legt volgende maand de eed af.

Fatima De Smedt kwam in 2019 in de gemeenteraad voor GiB, de lokale partij van burgemeester Marianne Verhaert. De Smedt geeft de fakkel door.

“Dit is geen beslissing die ik lichtzinnig genomen heb maar die wel nodig was voor mij en mijn gezin”, aldus De Smedt. “Ik ben nog steeds dankbaar voor het vertrouwen dat zoveel mensen in mij stelden en ben fier op mezelf en op het traject dat ik de afgelopen jaren heb afgelegd. Als je op de juiste manier aan politiek wil doen consumeert dit enorm veel tijd. Tijd die ik vanaf nu in mijn gezin wil investeren.”

Marianne Verhaert: “Ik heb Fatima leren kennen als een dame met enorm veel energie die aan de wieg staat van verschillende belangrijke projecten deze legislatuur. Zo was ze onder meer de drijvende kracht achter de sterretjesweide die we deze legislatuur op ons kerkhof hebben gecreëerd en achter de Carnavalsoptocht van de Grobbendonkse scholen. Ze zette ook mee haar schouders onder het project van de warme maaltijden op school. Ik dank Fatima voor haar enorme inzet en energie voor onze gemeente en onze partij en wens haar veel ‘quality time’ met haar gezin toe.”

Wendy Overbeeke legt als nieuw raadslid volgende maand de eed af. Velen kennen haar als lid van de ouderraad van Klim Op Grobbendonk, waar ze jarenlang actief was. Beroepshalve is Wendy actief als kinesiste in een woonzorgcentrum in Herenthout. ‘Haar gedrevenheid, haar hart voor de gemeente en achtergrond in de zorg zullen een meerwaarde vormen voor onze gemeente. We wensen haar alvast veel succes toe’, besluit Marianne Verhaert.

Foto boven : Wendy Overbeeke (GiB).

Fatima De Smedt (GiB) nam vanavond afscheid van de lokale politiek

Fatima De Smedt (GiB) nam vanavond afscheid van de lokale politiek

GiB Grobbendonk

Deel dit artikel