Danscenter Time-Out in Herentals blijft groeien.  Vanavond gaf de gerenommeerde Italiaanse sterdanser Domenico Soale, één van de beroemdste namen in de Ballroom World Standaarddansen, een exclusieve workshop voor de leden van Time-Out.

'Bedoeling is dat we onze leden die aan competities in binnen- en buitenland deelnemen, verder laten groeien om een nog hoger niveau te halen', zegt Guy Sas, stichter van Danscenter Time-Out.  'Onze 800 leden vormen een fantastische groep die zich iedere week volledig kan uitleven in alle dansvormen.'

Sterdanser Wereld- en Europees kampioen Domenico Soale : 'Passie voor het dansen al vanaf m'n 9 jaar'

Samen met zijn partner, Gioia Cerasoli, had Domenico Soale, die in de buurt van Lazio (IT) woont, een ontzettend vruchtbare carrière door de belangrijkste wedstrijden op wereldniveau te winnen. 

'Al vanaf m'n 9 jaar was ik gepassioneerd door het dansen', zegt Soale. 'Het is ook een kunst om samen met je danspartner  creatief te zijn en mekaar samen met de muziek compleet aan te voelen.  Dansen is zeer goed voor je conditie en je mentale gezondheid.'

Soale (43) werd o.a. meervoudig Europees Kampioen Prof. Wdsf 2011 en Wereldkampioen Prof. Wdsf 2012 in het populaire Ballroom Dance - Standaarddansen.

Wil je volop komen genieten van het dansen bij Danscenter Time-Out kijk hier.

Op de foto's : Domenico Soale, wereldkampioen Ballroom - Ciccio Pecoraro  docent, Guy & Gretel Sas, stichters Time-Out ,en Luc De Voeght, marketing manager.

Beelden & red. Guy Verellen/ NNieuws © / Bekijk ook de video van het WK Prof. 2002 met Domenico Soale in volle glorie.