Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wereldreizigers Marc Helsen (GVA) & Frank Peeters (Trapper) presenteren schitterende "2 Wheels on the Silk Road"

Frank Peeters & Marc Helsen

Wereldreizigers mega-journalist Marc Helsen (GVA) & Frank Peeters (Trapper)  presenteerden vanavond voor een bomvolle schouwburg cc 't Schaliken Herentals het relaas van hun spannende road-trip van 4 maanden naar eindbestemming Mongolië.  

Je zat vanavond als 't ware bij hen mee op de motorfiets : spitse anekdotes, boeiende verrassingen, knappe beelden, een avontuurlijke motortocht om 'U' tegen te zeggen. Je ontdekte op het podium ook hun tent en alle overlevingsattributen. Jawel, een 'oud-scouts-survival-story' zoals het hoort. 

 

Nagelnieuw reisboek 'Met de motor over de Zijderoute'

Op 2  juni van vorig jaar werd het bekende oud-scouts-duo aan De Zalm op de Grote Markt Herentals uitgewuifd.  Het reisavontuur bleef niet zonder erg spannende momenten.  Maar ook intens mooie contacten met de lokale bevolking, ver weg van oorlogsgeweld.  Maar toch. Ze reden op hun Japanse Yamaha-motor zelfs door Rusland.  Samen zo'n 17.000 km naar Centraal-Azië.  

Marc Helsen signeerde als 'apotheose' vanavond ook z'n nagelnieuw boek 'Met de motor over de Zijderoute'.  Daarin geeft het beruchte globetrotters-duo in woord en beeld het subliem verslag van hun belevenissen, zowat 7/7.  Met alle details, alle emoties, 24/24.
 
Toeschouwer Leo Van Thielen uit Noorderwijk reageert enthousiast : "Fantastische avond. Mooie beelden. Sterk verhaal. Mooi gebracht. Zou tussen alle grootheden van National Geografic niet misstaan... Als toehoorder puur genieten. Als reiziger....wat een avontuur!"
 

 

Ook de presentatie van zaterdag 20/04 ook in 't Schaliken is al maanden uitverkocht.   Je steunt hiermee ook de kas van de scouts 'De Buecken' ivm de bouw van hun nieuwe scoutslokaal.

Prijs €12 ten voordele van de bouw van nieuwe scoutslokalen De Buecken -  organisatie
Scouts Herentals / Frank Peeters frank.peeters@trapper.be / Marc Helsen  helsenmarc@telenet.be
 
Op zaterdag 27 april volgt nog een extra voorstelling in Hotel De Karmel, Grote Markt.   Reservaties en kaarten exclusief bij buitensportzaak De Trapper (Goele, Lierseweg 124 Herentals. Wees snel, want ook bijna uitverkocht.
 
Bestel het boek  ook bij De Trapper 014/21 17 83 (Goele) of trapper@trapper.be  -  ook verkrijgbaar in de betere boekhandel o.a. Bert Van Sande, Fraikinstraat Herentals.
Een uniek boekwerk, ideaal origineel cado, niet enkel voor avonturiers of reisfanaten.    Een must read!
 
Foto's Johan Temmerman / NNieuws - foto roadtrip Marc Helsen // red. Guy Verellen.
Frank Peeters & Marc Helsen

Deel dit artikel