U bent hier

Wereldtals – 'Herentals ontmoet de wereld bij CVO DTL Herentals' op 23/4

Herentals
16.04.2016 - 15.11u
Door: Herman Gezelle

Van wie kan je beter een taal leren dan van een native speaker die ermee is opgegroeid? Zaterdag 23 april staat in het teken van vreemde talen én culturen tijdens het multiculturele praatcafé in het Guesthouse Piccadilly van CVO DTL Herentals.

Van 10u tot 13u word je ondergedompeld in een Perzisch, Pools, Portugees of nog ander taalbad door de cursisten van CVO DTL Herentals. Je ontdekt hoe ze spreken en leven, met een fris glaasje in de hand.

Bij CVO DTL volgen cursisten van maar liefst 60 verschillende nationaliteiten Nederlandse les – dat is bijna een beetje de hele wereld.

Op 23 april draaien we de rollen even om en leren zij geen Nederlands, maar laten zij jou met plezier kennismaken met hun taal, cultuur en wereld.

Heb je misschien een Roemeense buurman en zou je hem wel eens willen verrassen met een woordje Roemeens? Of wil je weten hoe je je naam in het Chinees schrijft of hallo zegt in het Ghanees? Dan is dé place to be het praatcafé van CVO DTL Herentals. Van meer courante talen zoals Spaans, Engels en Italiaans tot Tamil, Hongaars, Chinees en Russisch: je krijgt telkens de mogelijkheid om met een echte native speaker een babbeltje te slaan.

Maar het praatcafé staat niet enkel in het teken van vreemde talen, een taal is ook onlosmakelijk verbonden met een cultuur en gewoonten. Op 23 april ontdek je het allemaal en wandel je als een multicultureel mens weer buiten.

Van babbelen kan je trouwens nogal dorst krijgen, dus biedt CVO DTL Herentals alle bezoekers een gratis glaasje (h)eerlijk Oxfam-fruitsap of -wijn aan.

Spring binnen in het Wereldtals praatcafé
Kom mee een glaasje heffen op onze multiculturele samenleving. Dompel je even onder in culturen die op het eerste gezicht een ver-van-je-bedshow lijken, maar zoveel rijkdom met je kunnen delen. En dat alles in een ontspannen sfeer, waar iedereen, jong en oud, welkom is.
Nog even op een rijtje...

Wat? Wereldtals praatcafé van CVO DTL Herentals: dé kans om in een gezellig kader een babbeltje te slaan met een native speaker, voor meer dan 15 talen.
Wanneer? Zaterdag 23 april van 10u tot 13u.
Waar? Guesthouse Piccadilly, hoek Kerkstraat – Collegestraat (Herentals)
Gratis toegang!

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto