Misschien heb je deze vraag de afgelopen weken al wel eens zien verschijnen. Met de antwoorden op deze vraag wil gemeente Nijlen zicht krijgen op de deelname van de Nijlenaar aan het vrijetijdsaanbod.

Wil jij graag je vrijetijdsbesteding delen met ons? Wil jij het recht op vrije tijd voor iedereen waarmaken? Dat kan door mee te bouwen aan de Nijlense UiTPAS! De leerlingen van het 5de en 6de studiejaar van GOEZO! Kerkeblokken bouwden alvast mee aan de UiTpas.

Zij vulden elk apart de enquête in en werkten vol enthousiasme mee aan het project. Twijfel dus niet en bouw samen met de leerlingen van GOEZO! Kerkeblokken mee aan deze solidaire voordeel- en kortingskaart!

Wat is een UiTPAS?
Concreet kan je met de UiTPAS in de toekomst punten sparen als je meedoet aan activiteiten in je vrije tijd. Deze punten kan je nadien omruilen voor leuke voordelen, denk maar aan kortingen op activiteiten, een gratis drankje, enzovoort. Daarnaast geeft deze pas mensen in armoede de kans om dankzij een flinke korting deel te kunnen nemen aan een gevarieerd vrijetijdsaanbod.

Hoe doe ik dat?
Vul de enquête in via de gemeentewebsite en laat jouw stem horen. De enquête loopt af op 30 maart, snel zijn is dus de boodschap!

Meer informatie en de enquête vind je op volgende link: https://www.nijlen.be/uit-in-nijlen-grote-enquete-over-de-vrijetijdsbesteding-van-de-nijlenaar