U bent hier

Werk mee aan inspiratienota actiepunten voor nieuw gemeentebestuur vanaf 2019

Mol | Neteland
04.12.2017 - 14.13u
Door: Mark Jaspers

Op vrijdag 8 december is iedereen welkom op het tweede Forum Welzijn regio Mol, een forum dat past in de inspraakcampagne 'Samen je gemeenschap van morgen maken'. Bedoeling is samen tot een inspiratienota te komen met actiepunten voor de nieuwe gemeentebesturen van 2019. We starten om 13.30 uur in ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71, en eindigen omstreeks 16.30 uur.

Wil je deelnemen? Dan graag een seintje voor 30 november via mail aan rob.philipsen@ocmwmol.be of bel 014 33 15 50.

Welzijns- en gezondheidsoverleg Regio Mol (WORM) nodigt alle inwoners, welzijns- en gezondheidswerkers van Balen, Dessel, Mol en Retie uit op het tweede Forum Welzijn.

Alle aanwezigen zonder politiek mandaat mogen stemmen op de actiepunten die eerder al zijn voorgesteld door de tien themagroepen rond de sociale grondrechten. Het resultaat wordt in een inspiratienota gegoten en overgemaakt aan alle politieke partijen uit de Molse regio als voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen.

Programma vrijdag 8 december

Verwelkoming door Erik Borgmans, schepen en OCMW-voorzitter BalenInleiding door Rob Philipsen, coördinator welzijns- en gezondheidsoverleg Regio Mol'Het sociaal beleid in de gemeente van de toekomst' door Piet Van Schuylenbergh, directeur afdeling OCMW's Vereniging Vlaamse Steden en Gemeenten.

Verduidelijking bij de resultaten van de tien themasessies rond de sociale grondrechten: Armoede, Jeugdwelzijn, Gezinsondersteuning, Zorg en gezondheid, Arbeid, Culturele en maatschappelijke ontplooiing, Huisvesting en Energie, Integratie en diversiteit, Onderwijs en BijstandStemming actiepunten volgens eigen voorkeur door alle aanwezigen, uitgezonderd die met een politiek mandaatAfsluiting door Wim Caeyers, schepen en OCMW-voorzitter Mol

Meer info: WORM, 014 33 15 50, rob.philipsen@ocmwmol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto